Илиана Фуентес

Репродукции на автора

Меланхоличен бухал
Илиана Фуентес
Прегръдката на тигъра
Илиана Фуентес
Пазителят на ангелите
Илиана Фуентес
Ангел - танцьор
Илиана Фуентес