ЛАБИРИНТ

На 6 юли 2024 г. (събота) осемнадесет абсолвенти от специалността „Графичен дизайн и фотография“ на пловдивската Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“ ще открият съвместната си изложба „Лабиринт“ вече като дипломирани бакалаври. Защитата на проектите им е предвидена за предходния ден, а посетителите ще могат да се запознаят с творческите им идеи от 6 до 24 юли. Ето какво е посланието на младите дизайнери и фотографи: 

„Скъпи преподаватели и приятели, прекарахме 4 години в капана на търсене на правилния път, преминавайки през множество задънени улици и намирайки вдъхновение във всяка пречка. Сега на изхода на нашия лабиринт, ви каним да съпреживеете с нас началото и края на тези 4 емоционални години. 

Заповядайте на нашата дипломна изложба, чието откриване ще бъде на 06.07.2024г. в 11:30 ч. Изложбата ще се състои в Галерия "Капана" гр.Пловдив.

Очакваме Ви с нетърпение да споделим нашия път с вас!“

Каним ви и ние от името на: Анастасия Полякова, Антонина Комендарова,Атанас Димитров, Божидар Костадинов, Велин Налбантов, Георги Андонов, Даниела Георгиева, Деница Иванова, Димана Галин, Елина Йорданова, Златина Джамбазова, Илияна Кирякова, Кристиана Сребрева, Стоян Стоянов, Тихомира Такучева, Цветелина Георгиева, Цветислава Славова и Христо Бонев.